søndag 10. mai 2009

Helga er over

Da er denne helga over. Fredag var jeg og gutta på sirkus og det var meget vellykket. Vi koste oss alle 3.

På lørdag startet dagen med litt gråvær men det ble kjempefint etter hvert. Da fikk vi jobbet litt i hagen. Vi ligger litt etter med hagearbeidet i år etter at vi var borte nesten to uker i forbindelse med svigerfars bortgang. Men nå er plena raka, hagemøblene ut og fått klippet bort døde greiner på bærbuskene.

I dag har det vært dårlig vær, mye regn og vind. Ringte til noen venner av ungene og fikk dem til å komme og leke. Da ble det liv i huset:) Vi bakte boller og kokte kakao som vi hadde til lunch. Etterpå dro hele gjengen hjem til de andre og ungene spiste middag der.
I kveld ble det endelig tid til å innom hobbyrommet en tur. Mens jeg venter på å få kjøpt meg en fotoskriver må jeg lete litt i gamle bilder for å få scrappet litt. Jeg fant et bilde fra i fjor sommer av Maria og oldefar.Det begynner å bli litt dårlig med blomster og "stach" så en kveld til uka skal jeg bestille meg noe nytt. Kjedelig å ikke ha en scrappebutikk i nærheten. Blomstene på denne LOèn har jeg fått av Gry-Anette, de er SÅ fine så de skal jeg iallfall ha flere av.

Det ble et par dorull-kort også. Igjen en idè fra Gry-Anette, en av mange jeg har fått.

Mens jeg satt nede i hobbyrommet mitt var min mann opptatt med siste finpussen på hans store prosjekt, GodTur.no En turportal på nett hvor man kan lage turartikler for å vise hvor man har vært på tur og planlegge nye turer. Stikk innom å prøv!

1 kommentar:

  1. kjempefint oppsett på lo`n! Bikuben har masse av disse fine blomstene fra petaloo nå.Jeg skal også ha flere....

    SvarSlett