søndag 17. mai 2009

En super 17-mai!

Vi våknet til en 17-mai i strålende vær og med besøk av mormor og morfar. Vi fikk dagens første korpsmusikk fra et lite korps bare ikledd pysj kl 07.30. Så var det forkost og etterpå få på ungene bunad. Kl 10.00 startet barnetoget.


Endelig har dagen som Daniel har gleda seg SÅ utrolig mye til kommet HURRA!!! Klar for barnetoget!Ingen 17-mai uten russekort. Det fikk Daniel fått skikkelig smaken på i år. Litt skummelt for så han en russ så løp han. Det var flere ganger jeg trodde jeg mistet han men heldigvis gikk det bra.Maria brukte bunaden sin for første gang i dag. Hun var SÅ fin og det syntes hun selv også:) Vi tenkte å ta noen fine bunadsbilder av ungene så etter barnetoget dro vi bort til museet for å gjøre et forsøk...


...men Daniel var helt utslitt, tørst og sulten så han var veldig lite samarbeidsvillig......så vi ga opp hele fotoseansen og dro bort til skolen til Magnus å kjøpte kaker, is og brus.

Etterhvert var det tid for å komme seg hjem en liten tur og få i seg litt middag og mer is for så å ned til byen å få med seg det siste toget og ikke minst de siste russekortene.

Vi har hatt en helt topp dag, ungene var trøtte men fornøyde når de la seg. Dette har virkelig vært en dag for dem. Og når de har hatt det bra...da har jeg og hatt det bra og det er ikke så farlig om en er litt sliten etter dagen.

Takk for en fin 17-mai!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar