torsdag 7. mai 2009

En liten oppdatering

Det har vært lite blogging og hobbyaktiviteter i det siste. Grunnen til det er at vi har hatt sykdom og dødsfall i familien. Svigerfar ble syk og sendt på sykehus og døde dessverre alt for tidlig fra oss 24.april. Vi kommer til å savne en snill, hjelpsom og morsom pappa, farfar og svigerfar.


Dette er det siste bildet vi tok av farfar, det var nå i påska. Vi hadde 3 fine dager sammen med han da.

Magnus og Daniel prøver å lære farfar nintendo .

Magnus ville synge en siste sang til farfar i begravelsen. Han sang "Dine hender er fulle av blomster" som Magnus synes er veldig fin, og det klarte han veldig godt. Han fikk hjelp av fadderen sin Håvard til å spille piano til. Mamman var veldig rørt og stolt da.

Dette blomsterhjertet lagde barnebarna selv. Magnus skrev hilsningen, Verdens beste farfar og morfar, på båndet og alle skrev navnet sitt selv (untatt Maria som fikk hjelp av Magnus)


Når vi nå beggynner å komme oss etter disse to tunge ukene blir det nok litt tid til å pussle litt i hobbyrommet igjen. Har utrolig mange prosjekter på gang så det er bare å begynne:)
Måtte en tur innom Bruktbo på Stjørdal i går før vi kjørte hjem. Kjøpte en dukkeseng til Maria som må males. Så det skal jeg begynne med i kveld:)
Utrolig mye spennende der så der skal jeg innom flere ganger.

1 kommentar: