onsdag 3. juni 2009

Dette var overraskende:)


Tusen takk, Lisa Cesilie! Så koselig at du ga denne til meg. Det var virkelig en overraskelse:)
Jeg fant bloggen til Lisa for et par uker siden. Hun virker som en kjempesøt og koselig jente, og så har hun den fine bloggen med masse fine bilder og innlegg. Og ikke minst, hun bor i Trondheim, der jeg har vokst opp.


Jeg vil sende denne videre til:

Gry-Anette - det er hun som har smitta meg med scrappedilla:) og det er henne jeg spør om der er noe jeg lurer på med scrapping eller bloggen. Mange gode tips har jeg fått.

Silje-sin blogg- hennes blogg har jeg brsøkt LENGE, den er superfin, og hun har fått meg til å bli hekta på Maileg kaniner og vimpler (Har ikke noen eksempler på det i bloggen min ennå, men det kommer)


Regler for denne awarden er:

1. kopier utmerkelsen til din side :)
2. Link til den som ga deg denne
3. Gi awarden videre til andre bloggere
4. Link til disse fra din egen blogg
5. Legg igjen en beskjed på deres blogg, at du har noe til dem!

Kunne nok ha gitt til mange flere men nå skal jeg koke meg en kopp te og sette meg under et pledd i sofaen og prøve å få varmen i meg. Vi hadde sommeravsluttning på skolen i kveld og det føles mer ut som en høstfest. Det var innmari kaldt og regn, men koselig var det og ungene storkoste seg.

2 kommentarer:

  1. Hei kjære deg! TUSEN TUSEN takk for award, og hyggelige ord! Skulle ha takket før, og nå glemte jeg jammen å skrive om det i innlegget mitt i dag også. Men tusen takk, jeg setter stor pris på det! Har kost meg med bloggen din, så nydelige barn du har! Blogger med bilder av barn og hjem er min favoritt, synes det blir så personlig og varmt! Ser at du er sykepleier du også! Jeg jobbet 50% natt etter permisjonen med augusta, har trivdes godt på natta før, men denne gangen fungerte det dessverre ikke. Er jo flott å ha så mye fri! Ønsker deg en riktig god helg, og takk igjen:) klem fra silje.

    SvarSlett
  2. Takk takk! Jeg visste jo at du ikke var vanskelig å smitte....

    SvarSlett