søndag 7. juni 2009

Bountykake og heklet lue

Før helga fant jeg oppskrift på denne Bountykaka i denne bloggen og ble fristet til å prøve meg på den. Den var enkel å lage og ikke minst...fantastisk god!!
Magnus har vært med på hipp hopp dans på kulturskolen i år. På lørdag var det avslutnings-forestilling i byens Kulturhus. Det var to forestillinger så vi var opptatt med det fra kl 13.30 til 18.00. En del venting var det så jeg hadde med meg hekling og fikk hekla ferdig en lue til Maria.
Har jo annonsert i bloggen min at jeg driver med en del håndarbeid men det eneste jeg har vist er noen LOèr. Har ikke vært særlig produktiv i det siste men håper det tar seg opp.
På Stoff og stil fant jeg et bånd som det stod "made by my mummy", synes det er litt gøy å sy det på det jeg lager til ungene :)Modellen ble litt mørk i ansiktet men hun ble veldig fornøyd med lua. Forhåpentligvis kan den ligge i skapet å vente på høsten :)

3 kommentarer:

 1. Hun er nå det søteste lille tantebarnet i hele verden tror jeg! Og søt lue! Tror kanskje Andrea ønsker seg en sånn også....:-)

  SvarSlett
 2. haha, jeg er jo helt fjern :) jeg så på kaka og lua til lillpia her for leden..

  den så skikkelig god ut da!!! nam, jeg er jo et kakemonster :)

  Lua til prinsessa di var kjempesøt.. det er ikke like mye fint til gutter, som til jenter nei :) likte spesielt godt det båndet du sydde på lua :) er så glad i slike finesser!!

  SvarSlett
 3. Bountykaka var supergod!!!!! Reddet arbeidsdagen i dag! Fin blogg du har forresten!Hilsen Hilde på Statskog!

  SvarSlett