torsdag 11. februar 2010

Denne luringen

fant jeg i senga mi da jeg skulle legge meg i går kveld :o)
Maria har nemlig funnet ut at det er mye bedre å sove i mamma og pappa`s seng.
Hun prøver seg med et sjarmerende smil når hun skal legge seg og vil gjerne legge seg i vår seng med en gang, men nei...hun blir geleidet til sin egen prinsesseseng.
Men i løpet av natta kommer hun drassende med pute, dukke og bøker og legger seg godt til rette mellom oss. Da er jeg så trøtt og lettere å overtale og hun blir liggende. Hun har som regel noe på hjertet som skulle vært tatt opp men blir svart med NATTA!
♥♥♥
Men i går kveld, mens pappa var ute å måkte snø og mamma malte det 3 strøket på de 60 meter listene, listet hun seg opp og la seg i mamma`s seng :o)
Hun syntes vel hun fortjente det ettersom hun var forkjøla og tett i nesa.
♥♥♥
Dagens trening er unnagjort og jeg skal bare slappe
av resten av dagen og lade opp til nattevakt.
Klem

4 kommentarer:

 1. Mye herligere enn en intens katt!Så søt hun er!God vakt i natt!

  SvarSlett
 2. Så skjønn hun er. Deler seng med eldste jeg. Koselig. Gubben og minsten "bor" på samme rom på vinteren siden minstmann plages litt med falsk krupp.

  God vakt!

  SvarSlett
 3. Det er jo så koselig når de kommer tassende på natten også da :-) De blir så fort store, og da tror jeg det er dette det blir vi savner :-)
  Ønsker deg en flott helg, og en strålende morsdag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei Randi

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Stempelet av fotballgutten har jeg kjøpt på Steffens i Oslo, men de har en nettbutikk som jeg tror heter Hobby Norge AS. Stemplet er fra Papilio. Håper du finner det:)

  Merete:)

  SvarSlett