mandag 13. april 2009

Påskeferien er over

Da er påskeferien over. Første del av påsken ble tilbrakt hos svigermor på fjellet. Vi hadde en dag med regn ellers bare fint. Jeg måtte en tur hjem for å jobbe 2 nattevakter, men resten av gjengen ble igjen og fikk kost seg med tante, onkel og kusine som også kom.

Etter at jeg hadde jobbet dro vi på hytta til mamma og pappa ved sjøen. Der var det vår:)Finværet fortsatte og vi var mye ute og koste oss, stekte sveler, tente bål og grillet pølser, ungene lekte butikk og solgte frukt og sveler:) Foruten at jeg hadde UTROLIG vondt i halsen de siste dagene synnes jeg vi har hatt en fin påske, vi er heldige som har mulighet for både fjell- og sjøpåske.Har egentlig veldig mange prosjekter som jeg skulle ha begynt med men det er det der med tiden da. Det viktigste nå er vel å ferdig hobbyrommet mitt i kjelleren så jeg har en plass som jeg kan ha sakene mine i fred. Tror det blir et veldig bra rom til slutt:) Hadde ikke noe enkelt håndarbeid som jeg kunne ha med meg i påska, så da fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på å hekle bestemorruter. Det var utrolig GØY!

Dette var egentlig bare en prøve. Fant noe restegarn og satte i gang. Ble fornøyd med fargene og jeg kommer til å hekle noen ruter til så blir det vel et dukketeppe til Maria tenker jeg. Spørs om det blir et større prosjekt senere;)

1 kommentar:

  1. God oppsummering fra påska! Fine farger på rutene dine!

    SvarSlett